Vágólapra másolva!
Az olasz bajnoki ezüstérmes Internazionale a világbajnok francia kapussal, Hugo Llorisszal pótolhatja a minden bizonnyal a Manchester Unitedbe távozó André Onanát.

A Foot Mercato olasz átigazolási portál értesüléseit az érintettek megerősítették a vezető francia sportlapnak, a L'Equipnek. Ezek szerint a 36 éves, 2018-ban világbajnoki címet nyert kapus ügyében az Inter képviselői már hetekkel ezelőtt felvették a kapcsolatot a londoni klubbal, ahol 2012 óta véd Lloris, valamint magával a kapussal is.

A 145-szörös francia válogatott játékosnak a hírek szerint két komoly ajánlata is van a szaúdi bajnokságból. A tárgyalások azok után gyorsultak fel, hogy szinte bizonyossá vált, hogy az olasz csapat első számú kapusa, a kameruni válogatott André Onana a Manchester Unitedbe igazol.

A kép viszont úgy teljes, ha azt is hozzátesszük, hogy az Inter a Bayern München kapusa, Yann Sommer irányában is érdeklődést mutat. A pénz nem lehet akadály, ugyanis a 36 éves franciának 3, és a 34 éves svájcinak csak 5 millió euró a piaci értéke.