Élő közvetítés
Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia
Vágólapra másolva!
Hamarosan Xavier Mercier és Carlos Auzqui is távozhat a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnoságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros csapatától.

Az ulloi129.hu szurkolói oldal aról ír, hogy két futballista napjai is megvannak számlálva az Üllői úton, ugyanis Xavier Mercier és Carlos Auzqui is távozhat az FTC-től. Előbbi a belga élvonalba feljutott Molenbeek együttesébe igazolhat, és helyi sajtóhírek szerint már Belgiumban is van a francia irányító, így hamarosan bejelenthetik a 33 éves támadó érkezését.

A francia Xavier Mercier a belga élvonalban foytathatja karrierjét Fotó: Csudai Sándor - Origo

A portál beszámolója szerint Carlos Auzqui pedig az argentin élvonal harmadik helyén álló San Lorenzo csapatában folytathatja a karrierjét. A 32 éves játékos állítólag hétfőn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik a dél-amerikai klubhoz, amely sajtóhírek szerint 130 ezer eurót fizet érte a Fradinak.

Auzqui 2022 februárjában, míg Mercier tavaly nyarán igazolt a Ferencvároshoz, előbbi 25 NB I-es meccsen négy gólt szerzett, míg utóbbi tizenhat bajnokin kapott lehetőséget és egy találatig jutott.

Mindent egy helyen az Eb-ről