Elképesztő dráma a 92. percben Cristiano Ronaldóék meccsén

Cristiano Ronaldo, al-Nasszr
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Abha at the King Saud University Stadium in Riyadh on October 6, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr ugyan két góllal is vezetett, ám végül a 92. percben bukta el a győzelmet a szaúdi bajnokság egyik leggyengébb csapata, az Abha ellen.

Az al-Nasszr már a 3. percben vezetett, Ronaldo remekül sarkalta a labdát Brozovichoz, aki Otavióhoz játszott, a portugál középpályás pedig okosan helyezett a jobb alsóba.

A brazil Anderson Talisca góljával a 28. percben már 2-0 volt a hazai csapat előnye, bár még az első félidőben szépített az ellenfél.

Az állás ezek után sokáig nem változott, már a legtöbben elkönyvelték Ronaldóék újabb győzelmét, ám a 92. percben a kameuni válogatott Karl Toko Ekambi kiegyenlített.

Az al-Nasszr az ezt megelőző 10 meccsét egyaránt megnyerte, a szaúdi ligában éppenhogy nem kiesőhelyen álló, 15. helyezett Abha azonban véget vetett a nagy győzelmi sorozatnak.