Haaland betartotta az ígéretét, ezért ünnepelte így a gólját - videó

fbl Horizontal
Manchester City's Norwegian striker #09 Erling Haaland celebrates scoring his team's first goal during the UEFA Champions League Group B second leg football match between Manchester City and Young Boys at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 7, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City 3-0-ra nyert a Young Boys ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében kedd este. Erling Haaland két gólt szerzett a meccsen, az első után ráadásul érdekes gólörömöt mutatott be.

A France Football gáláján Haaland nem sokkal maradt le az Aranylabdáról, „helyette csak" a Gerd Müller-díj lett az övé, ami a legjobb góllövőknek létrehozott díj.

Azt a díjat az angolok legendás csatárától Gary Linekertől vehette át, a gála egyik házigazdája pedig Didier Drogba volt. A Chelsea korábbi, elefántcsontparti csatára megkérte Haalandot, hogy a következő gólját ünnepelje már úgy, mint tette azt Lineker vagy éppen ő.

Haaland azt válaszolt, hogy még nem tudja melyiket választja, de a következő gólja után majd eldönti, és bemutatja az egyik gólörömöt.

Végül Drogba klasszikus mozdulata lett a befutó, amint a Young Boys elleni első gólja után próbált is leutánozni.