Vágólapra másolva!
A Vasas magyar válogatott focistája, Baráth Botond a klub honlapján reagált arra a videóra, amely a hétfői Vasas-Honvéd (3-0) NB II-es bajnoki után jelent meg. Baráth ugyanis a lefújást követően a Honvéd táborában tartott beszédet.

Baráth Botond balhét okozott a beszédével

Nem múlt el balhé nélkül a hétfő esti Vasas-Honvéd (3-0) NB II-es rangadó. A Vasas játékosa, Baráth Botond ugyanis azzal haragította magára az angyalföldieket, hogy

a lefújást követően a Honvéd táborában tartott beszédet

- írja a Metropol.

Baráth Botond magára haragította a Vasas szurkolóit Forrás: BALOGH DAVID/HonvedFC

Ti küzdötök, mindent beleadtok ezért a csapatért. Tartsatok ki és ugyanígy csináljátok! Mindent bele! – tüzelte a kispestieket a 31 éves, 11-szeres magyar válogatott középhátvéd.

Akciója igencsak megosztóra sikeredett,

az angyalföldi szurkolók közül többen máris a távozását követelték.

Már bánja a tettét Baráth Botond

A középhátvéd a Vasas honlapján reagált a történtekre.

„Szó sem volt arról, hogy bárkivel tiszteletlen szerettem volna lenni, főleg nem a Vasas-szurkolókkal. 13 évet töltöttem el a Honvédnál, ez a nevelőegyesületem, része a múltamnak, a kispesti drukkerek köszöntöttek, én pedig viszonoztam. A megjelent információkkal ellentétben nem ünnepeltem velük és nem is ünnepeltettem magam,

ahogyan eddig, úgy ezután is teljes erőmmel azon leszek, hogy hozzásegítsem a klubot a céljai eléréséhez. Még egyszer elnézést, ha valakit megbántottam a cselekedetemmel" - mondta Baráth Botond.