Vágólapra másolva!
A Sky Sports, angol híroldalnak adott interjút Mohamed Szalah, a Liverpool világsztár csatárja, aki egy kérdésre válaszolva megemlítette Szoboszlai Dominik szerepét is a csapatban.

Szalah, aki immár hét éve a Pool játékosa, és közelít a 200. góljához a klub színeiben (most 198-nál tart) az idei szezonban is a csapat egyik legjobbja: az eddig lejátszott 18 meccsen összesen 12 gólban vállalt főszerepet, úgy, hogy vagy maga rúgta, vagy előkészítette azt.

Mohamed Szalah (középen) csupa jó mondott Szoboszlairól (8) Forrás: AFP/Paul Ellis

A Sky Sportsnak adott interjúban szurkolói kérdésekre is válaszolt, és az egyik ilyen során a nyári igazolások között szóba került Szoboszlai Dominik is, írja a Mandiner a Sportposzt.com oldalra hivatkozva. Szoboszlai eddig 13 bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként, de még csak egy gólt szerzett, ami miatt már megtalálta egy-két drukker. Szalah azonban védelmébe vette a magyar válogatott csapatkapitányát.

"Nagyon jól kezdett, de nem akarom, hogy a szurkolók nyomást helyezzenek rá, csak hagyják játszani és élvezni a focit.

Még mindig csak egy kölyök, pár hónapja érkezett. A Liverpool szurkolói részéről hatalmas az elvárás, ami nyomást jelenthet, láttunk már ilyet korábban is. Egyébként egy kedves srác, igazán nyugodt" – fogalmazott Szalah.