Vágólapra másolva!
A világ- és Európa-bajnok korábbi focista, Frank Leboeuf nem győzi dicsérni a Liverpool magyar sztárját, Szoboszlai Dominiket. A jelenleg színészként dolgozó egykori játékos szerint Szoboszlai Dominik védekezésben is elképesztő teljesítményt nyújtott.

Frank Leboeuf Szoboszlai Dominik hasznos és önfeláldozó védőjátékát méltatta

A franciák világ- és Európa-bajnok egykori védője, Frank Leboeuf a jobbhátvéd létére támadásban hasznosabb Alexander-Arnold helyett az őt rendre kisegítő magyar középpályás, Szoboszlai Dominik hasznos és önfeláldozó védőjátékát méltatta a Manchester City elleni, 1-1-re végződő meccs után - vette észre a Bors.

Frank Leboeuf 1998-ban világbajnokságot, 2000-ben Eb-t nyert a francia válogatottal Forrás: AFP/Gerard Julien

A BL-címvédő legveszélyesebb támadója ugyanis az éppen az ő oldalukon villogó Jérémy Doku volt, akivel Alexander-Arnold sehogy sem bírt egyedül, így Szoboszlainak is be kellett segítenie.

Frank Leboeuf szerint nagy érdekes volt a Liverpool védekezése

"Nagyon érdekesnek találtam, ahogy a két csapat védekezett, de különösen a Liverpool. Előre tudtuk, hogy Dokuval nagy problémát kell megoldaniuk, hiszen Trent nem igazán tudja, hogyan kell védekezni. Szalah és

Szoboszlai valami egészen kivételesen segítette ki Dokuval szemben Alexander-Arnoldot, különösen az első félidőben, amikor a szélsőnek csak egyszer sikerült átjutnia rajtuk"

– emelte ki az ESPN szakértője, aki a visszavonulása óta nemcsak szakkommentátorként, de celebként tévés show-műsorok sztárjaként, sőt Hollywoodban tanult színházi és filmszínészként is jeleskedik.