Megalázták a szurkolók Cristiano Ronaldót - videó

Al-Hilal v Al-Nassr - Saudi Pro League​​​​​​​ Football,Riyadh,Saudi Pro League,Soccer,sports Horizontal
RIYADH, SAUDI ARABIA - DECEMBER 01: Cristiano Ronaldo of Al-Nassr during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at King Fahd Stadium in Riyadh, Saudi Arabia on December 01, 2023. Mohammed Saad / Anadolu (Photo by Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Fontos meccsen lépett pályára a szaúdi bajokságban Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr, de sima vereséget szenvedett és a portugált is megalázták.

Kigúnyolták Ronaldót

Az al-Nasszr rijádi rangadón lépett pályára az al-Hilal ellen és nem elég, hogy Ronaldo csapata simán, 3-0-a kikapott, a portugált a meccs után cukkolták a szurkolók, ugyanis Messi nevét skandálták, amikor elhagyta a pályát.

Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr gólt sem tudott szerezni Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Mohammed Saad

Ronaldo frusztráló estén van túl. Les miatt elvették egy gólját, nem kapott meg szerinte egy jogos tizenegyest és az egyik gól előtt szerinte szabálytalankodtak ellene. Az egyik eset után csapata edzője, Luis Castro a telefonján mutogatta, hogy CR nem volt lesen, de hiába, a videobíró nem ez alapján dolgozik.

Ronaldo amúgy is bajban van, így biztosan nem esett jól neki, hogy Messi nevét skandálták, amikor félidőben levonult a pályáról, de sportszerűen reagált minderre.

Messze a bajnoki cím

Az ötszörös aranylabdás csapatát szerbek intézték el, Alekszandar Mitrovics két, Szergej Milinkovics-Szavics egy gólt szerzett. A meccs előtt nem volt rossz formában a portugál és csapata. Ronaldo előző 14 meccsén 15 gólt szerzett, de az első hely szempontjából is fontos meccs nem sikerült jól.

Az al-Hilal végül a sérült Neymar nélkül is simán nyert, hét ponttal vezet az al-Nasszr előtt 15 forduló után.