Mindenkit megdöbbentett Szoboszlai sérült csapattársának furcsa reakciója - videó

Liverpool, Mohamed Szalah, Trent Alexander-Arnold
Mohamed Salah and Trent Alexander-Arnold of Liverpool reacts after Diogo Jota scores a goal during the pre-season friendly match between Liverpool and Leicester City at National Stadium on July 30, 2023 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto) (Photo by Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egyiptomi labdarúgó-válogatottnál és a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpoolnál is reménykednek abban, hogy nem súlyos Mohamed Szalah sérülése, miután a sztárlabdarúgót csütörtökön az első félidő végén le kellett cserélni a Ghána elleni Afrika Kupa-mérkőzésen.

Szalah a bal combját fájlalta könnyezve a 2-2-re végződött találkozón, ezért cserélték le az első játékrész hajrájában. A hétszeres bajnok egyiptomiak portugál szövetségi kapitánya, Rui Vitoria azt mondta, egyelőre túl korai bármit is mondani.

– fogalmazott Rui Vitoria. – Természetesen aggódunk és reméljük, hogy nem súlyos a dolog. Szalah a világ egyik legjobb játékosa, és szeretnénk, ha mindig játszana."

Szalah az idei 27 Liverpool-meccsen már 18 volt eredményes, így nagy érvágás lenne Jürgen Klopp vezetőedző számára is az esetleges súlyos sérülése. A német szakember egy, a közösségi médiába feltöltött videó alapján reménykedhet, hogy nem így lesz, ugyanis a felvételen az látszik, ahogy Szalah mindenféle sántikálás nélkül, mosolyogva ballag be az öltözőbe a meccs után –

a kommentelők ki is fejezték értetlenségüket.

Mosolygott, nem sántikált, mégis baj lehet Szalah-val

Klopp a vasárnapi, Bournemouth elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón elárulta, hogy maga sem tud pontos diagnózist, amire egy ultrahang-, majd egy MRI-vizsgálat után derül majd fény. A Liverpool edzője azonban hozzátette, először megijedt, második látásra valóban nem tűnik súlyosnak az eset – abban viszont biztos, hogy Szalah nem szimulált.

„Mindenkire másképpen hatnak az ilyen combizomsérülések, de ő érzett valamit, és mindannyian

Meglátjuk, egyelőre nincs több információm róla" – mondta Klopp.

Egyiptom két forduló után két ponttal a csoportja második helyén áll az Elefántcsontparton zajló Afrikai Nemzetek Kupáján, hétfőn pedig a Zöld-foki szigetek ellen lép pályára a továbbjutásért. A Liverpool eközben vasárnap, Szoboszlai Dominik nélkül játszik angol bajnoki mérkőzést Bournemouth-ban.