Döbbenet: 32 évesen visszavonul a TV2 szexi sztárjának focista exe

NAGY Gergely
Budapest, 2018. május 12. Az angyalföldi Egerszegi Tamás (j2) és Nagy Gergely (j) az OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencváros-Vasas FC mérkőzésen Groupama Arénában 2018. május 12-én. Ferencváros-Vasas FC 1-1. MTI Fotó: Czagány Balázs
Vágólapra másolva!
32 évesen visszavonul és befejezi labdarúgó-pályafutását az Újpest, a Paks, a Vasas és a DVTK korábbi labdarúgója, Egerszegi Tamás, akinek a neve mostanában sokkal inkább a bulvársajtóban szerepelt, mintsem a sportoldalak hasábjain.

Visszavonult Egerszegi Tamás

A hírt az utolsó klubja, az NB II-es Kozármisleny osztotta meg a hivatalos oldalán. A játékos 2023 nyarán érkezett Kozármislenybe, és az őszi szezonban erősítette a csapat védelmét.

Egerszegi Tamás visszavonul Forrás: MTI/Czagány Balázs

A 32 éves labdarúgó pályafutása során 180 NB I-es mérkőzésen lépett pályára:

az Újpest színeiben debütált az első osztályban, majd később a Siófok, a Diósgyőr, a Mezőkövesd, a Vasas, a Honvéd és a Paks csapataiban is játszott.

Rövid ideig Lengyelországban a Miedź Legnica együttesét is erősítette. Később megfordult az NB II-ben Gyirmóton, a Győri ETO-ban és a III. Kerület csapataiban, utóbbi együttesből igazolt nyáron a Kozármislenyhez.

Egerszegi Tamás mostanában a bulvársajtóban szerepelt

Egerszegi Tamás kapcsán mostanában sokat cikkezett a bulvársajtó, ugyanis a korábbi szépségkirálynő, Sydney van den Bosch szeptemberben jelentette be, hogy férjével, a futballista Egerszegi Tamással hét év együttlét és öt házasságban töltött esztendő után úgy döntöttek, külön utakon folytatják, mert a házasságuk zátonyra futott.

A korábbi házaspár utolsó közös fotója, melyet megosztott a modell Forrás: Sydney van den Bosch Instagram

A hírek szerint Egerszegi Tamás nem búslakodik, ugyanis máris újra rátalált a szerelem.