Vágólapra másolva!
A térdműtétjét követő gyógyulása során Neymar ellátogatott Bahreinbe, és a Forma-1-es versenyről üzent David Beckhamnek, amely Lionel Messit is érintheti.

Neymar újra Lionel Messi csapattársa lenne

Keresztszalag-szakadását követően újra járóképes Neymar, a szaúdi al-Hilal brazil labdarúgója, aki szombaton ellátogatott a 2024-es Forma-1-es idénynyitó viadal előtti eseményekre, ott probálta magát eladni - szúrta ki a Bors.

Al-Hilal v Nassaji Mazandaran - AFC Champions League, Neymar
Neymar üzenget
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency

Neymarról ugyanos azt írja a Marca, hogy 

üzenetet küldött David Beckhamnek, az Inter Miami résztulajdonosának, továbbá az amerikai klub igazgatótanácsa tagjainak.

Abban egy lehetséges klubváltást emlegetett, melynek eredményeként újjáélesztené az argentin világbajnok Lionel Messivel való játékkapcsolatát. Kiderült, igencsak kedvére lenne Messi mellett Luis Suárezzel, Sergio Busquetsszel és Jordi Albával közös csapatban játszani.

Remélhetőleg újra együtt játszhatunk, mindenki ismeri Messit, ha ő boldog, akkor én is az vagyok

 – nyilatkozta Neymar, aki 2013 és 2017 között játszott együtt a Barcelonában Messivel, sőt, 2014-től Suárez volt a támadósor harmadik tagja.

Neymar tavaly októberben Uruguay ellen megsérült, felépülése hosszú hónapokat vesz igénybe. A szaúdi szerződése két idényre szól, és opcióval egy harmadikra is érvényes.