Vágólapra másolva!
A brazil válogatott sztárfocista, Neymar a közösségi médiában megmutatta legújabb luxusautóját, ami egy fekete színű, több mint 120 milió forint értékű Rolls Royce.

Újabb szuperautóval bővült Neymar gyűjteménye

A 32 éves brazil klasszis a legtöbb nemzetközi futballsztárhoz hasonlóan elképesztő autógyűjteménnyel rendelkezik - Bentley, Aston Martin és Lamborghini is parkol a garázsában -, kollekciója pedig nemrég egy újabb ékes darabbal bővült. 

A szaúdi al-Hilal csapatának játékosa a közösségi médiában mutatta be legújabb luxusautóját, a bejegyzéshez az "új gyerek" kommentet posztolta.

Neymar vadonatúj szuperautója egy fekete Rolls Royce, a 270 ezer font (mintegy 122 millió forint) értékű kocsi végsebessége 250 kilométer/óra, és 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100-ra.

Neymar, akiről nemrég egy magyar nő azt állította, hogy gyermeke született tőle, tavaly nyáron igazolt a Paris Saint-Germain csapatától a szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilal együtteséhez. Új klubjában mindössze 5 tétmérkőzésen játszott, ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett, így leghamarabb csak április végén térhet vissza a pályára.