Vágólapra másolva!
A Bild információi szerint a német labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Bayern München sportigazgatója, Max Eberl azt szeretné, ha Julian Nagelsmann lenne Thomas Tuchel utódja a vezetőedzői poszton.

A Bayern München sportigazgatói posztját egy hónapja betöltő Max Eberl az Arsenal otthonában 2-2-re végződő Bajnokok Ligája-negyeddöntő után arról beszélt, hogy jó lenne már áprilisban eldönteni, hogy ki lesz a szezon végén távozó Thomas Tuchel utódja. A hírek szerint Eberl első számú favoritja a csapat korábbi edzője, a német labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann.

Germany v United States - International Friendly GettyImageRank2 Horizontal SPORT , Bayern München
Julian Nagelsmann visszatérhet a Bayern München kispadjára
Fotó: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Alex Grimm 

A Bild már márciusban arról számolt be, hogy Eberl tárgyalást folytatott Nagelsmann-nal a lehetséges visszatéréséről, miután tavaly tavasszal menesztették a müncheniek kispadjáról, de a sportigazgató nem egyedül dönt arról, ki lesz a Bayern új edzője.

Nagelsmann is reméli, hogy már az Eb előtt eldől a sorsa

A magyarokkal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő német válogatott élére tavaly szeptemberben kinevezett Nagelsmann-nak a hazai rendezésű kontinensviadal végéig szól a szerződése a Nationallfnél. A 36 éves szakvezető korábban úgy nyilatkozott, már az Eb kezdete előtt szeretné tudni, hogy számolnak-e vele a jövőben, a német szövetség viszont az Eb-szereplés fényében döntene az esetleges hosszabbításról.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek