Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp távozásával a nyáron komoly változások jönnek a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatánál. A Premier League harmadik helyén végző együttes egyiptomi sztárja, Mohmed Szalah azonban már most drasztikus átalakuláson esett át, amiről egy fotót is megosztott a rajongóival.

Mohamed Szalah a Liverpool játékosaként már a hetedik szezonján van túl, miután a nem rég zárult idényben a harmadik helyen végzett a Vörösökkel a Premier League-ben. Minden sorozatot figyelembe véve idén 25 gólt lőtt, és megnyerte a ligakupát. Jürgen Klopp távozásával azonban a következő idénytől teljesen új korszak vár a Mersey-parti csapat játékosaira, de úgy tűnik, Szalah is nagy változtatásokra szánta el magát – legalábbis ami a külsejét illeti.

Sparta Prague v Liverpool - UEFA Europa League szoboszlai dominik, mohamed szalah
A Liverpool két sztárja, Mohamed Szalah és Szoboszlai Dominik 
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

A 96-szoros egyiptomi válogatott támadó úgy döntött, levágatja a dús hajkoronáját, és az Instagram oldalán megosztott a követőivel egy képet, amelyen már rövid frizurával látható. Szalah nem adott magyarázatot a váratlan stílusváltásra, mivel a bejegyzéshez csupán egy nevető hangulatjelet mellékelt.

Bár az angol sajtó régóta cikkez arról, hogy a gazdag szaúd-arábiai együttesek – elsősorban az Al-Ittihad – célkeresztjébe került az egyiptomi támadó, mégis minden jel arra utal, hogy a Közel-Kelet helyett Szalah a következő idényben is Liverpoolnál marad, és immár Arne Slot vezetésével igyekszik harcba szállni a trófeákért. A 31 éves támadó szerződése jövő nyáron jár le az angol klubnál.

Tudjuk, hogy a trófeák számítanak, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a következő szezonban megvalósuljon. A szurkolóink ​​megérdemlik, szóval pokolian fogunk küzdeni"

 – írta az egyiptomi a közösségi oldalán.

Szalah 155 gólt szerzett a Premier League-ben a Liverpool színeiben, mióta 2017-ben a Liverpoolhoz szerződött az AS Roma csapatától. A Vörösökkel azóta minden lehetséges trófeát megnyert már, köztük angol bajnoki címet, Bajnokok Ligáját, ligakupát, FA-kupát, valamint klubvilágbajnokságot, Európai Szuperkupát és az angol Szuperkupát is.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről