Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség a közösségi oldalán tudatta, hogy péntek délelőtt 10 órától lehet megvásárolni az Eb-t megelőző utolsó felkészülési mérkőzés, a június 8-án, a debreceni Nagyerdei Stadionban sorra kerülő Magyarország-Izrael találkozóra szóló jegyeket.

Mint ismert, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kedden délután egy órától hirdeti ki a bővebb Európa-bajnokságra készülő keretét. 

Ezt követően a magyar csapatra két felkészülési mérkőzés vár a kontinensviadal előtt. Szoboszlaiék június 4-én Írország vendégeként lépnek pályára Belfastban, majd június 8-án az izraeli csapatot fogadják a debreceni Nagyerdei Stadionban. 

CSS_9124
A mieink Debrecenben játsszák az utolsó Eb-felkészülési meccsüket
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A magyar válogatott sorozatban harmadszor lesz ott a kontinensviadal 24 csapatos mezőnyében, Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai ráadásul a selejtezőcsoportjukat megnyerve - az 1986-os világbajnokság óta először egyenes ágon - jutottak ki a tornára. A tavaly december elején rendezett sorsoláson az A csoportba került a magyar nemzeti tizenegy, mégpedig a házigazda Németország, valamint Skócia és Svájc társaságában. A magyarok június 15-én kezdenek, akkor Kölnben a svájciakkal játszanak, majd június 19-én következik a németek elleni meccs Stuttgartban, ahol aztán június 23-án a skótokkal találkozik a válogatott.

A Magyarország-Izrael találkozóra a meccsjegy.mlsz.hu oldalán lehet jegyeket vásárolni.