Felháborító, amit a Chelsea sztárigazolása művelt, nekimentek a szurkolók - videó

Moises Caicedo
Moises Caicedo hatalmasat hibázott a Middlesbrough gólja előtt
Vágólapra másolva!
A borzalmas szezont futó Chelsea az angol Ligakupában 1-0-ra kikapott a másodosztályú Middlesbrough ellen. A meccset eldöntő gólnál a londoniak sztárigazolása, Moises Caicedo egészen botrányos védekezést mutatott be.

Botrányos dolgot művelt a pályán a Chelsea sztárigazolása

A Chelsea idegenben szenvedett vereséget a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén, de hazai pályán még kiharcolhatja a továbbjutást, bár nehéz dolga lesz, ha így játszik majd a visszavágón is. A mérkőzést eldöntő gólt Hayden Hackney a 37. percben lőtte, és a találatot botrányos védekezés előzte meg a vendégek részéről. A londoniak sztárigazolása, a nyáron 116 millió euróért szerződtetett Moises Caicedo egy ideig a gólszerző mögött futott,

majd fokozatosan lelassított és a kezeit is a háta mögé kulcsolta, mint aki direkt hagyta volna, hogy az ellenfél gólt rúgjon.

Hackney ennek köszönhetően teljesen üresen maradt és könnyedén lőhetett közelről a kapuba.

Moises Caicedo hatalmasat hibázott a Middlesbrough gólja előtt Forrás: AFP/Oli Scarff

A Chelsea-szurkolókat mélységen felháborította az eset, a közösségi médiában keményen nekimentek az ecuadori középpályásnak.

Nagyon gyorsan feladta" - dühöngtek a kommentelők.

"Hogyan kerülhetett ennyi pénzbe ez a játékos? Egy túlértékelt futballista. Úgy mozog a pályán, mintha ólom lenne a cipőjében" -

szidták a 22 éves futballistát a dühös drukkerek.