Egymást taposták az őrjöngő emberek Cristiano Ronaldo miatt - videók

Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Abha at the King Saud University Stadium in Riyadh on October 6, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Nasszr a hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, ezért lemondja a kétmeccses kínai túráját. Ronaldo és a csapat azonban már megérkezett Kínába, a belakott szállodát pedig megtalálták a helyi rajongók.

Az eredeti tervek szerint az al-Nasszr szerdán délután a Sanghaj Senhua ellen játszott volna felkészülési meccset, majd vasárnap is várt volna a csapatra egy Csöcsiang elleni találkozó. A szaúdiak legnagyobb sztárja,

Cristiano Ronaldo azonban megsérült egy edzésen,

így az al-Nasszrnél úgy döntöttek, elhalasztják a két mérkőzést – ugyanakkor a játékosok maradtak Sencsenben edzőtáborozni.

Cristiano Ronaldo megsérült, nem játszik edzőmeccseket az al-Nasszr Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A Kínát "második otthonának" tartó Cristiano Ronaldo elnézést kért, amiért így alakultak az események, de később még egyszer meg kellett szólalnia a nyilvánosság előtt, miután a kínai szurkolók úgy reagáltak a sérülésére, hogy megjelentek az al-Nasszr csapatszállásán.

Egymást taposták a mérges szurkolók

A közösségi médiában olyan videofelvételek jelentek meg, amelyeken

a dühös rajongók százai rohamozzák meg a szállodát, miközben Ronaldo nevét skandálják.

A portugál sztár és az alkalmazottak később próbálták lenyugtatni a feldühödött szurkolókat. Hangsúlyozták, a jegyeket teljes egészében visszatérítik, és nem eltörölték, pusztán elhalasztották az edzőmeccseket.