Saját játékosa elől menekült a kupagyőztes PSG edzője - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's German coach Thomas Tuchel attends a press conference at the club's Camp des Loges training grounds in Saint-Germain-en-Laye, near Paris on May 23 , 2019. - Kylian Mbappe has dominated the headlines and the discussions on television and radio in France this week following his shock remarks at an awards ceremony in Paris on May 19, 2019. The 20-year-old World Cup winner used his victory speech after being named as France's player and young player of the year to drop a bombshell and suggest he could be ready to leave PSG after just two seasons. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain nyerte meg a labdarúgó Francia Kupát, miután a sorozat pénteki döntőjében 1-0-ra legyőzte a Saint-Étienne gárdáját. A meccs után hatalmas ünneplés kezdődött, amelyből a francia sztárcsapat német edzője, Thomas Tuchel sem maradhatott ki, erről Presnel Kimpembe gondoskodott.

A 24 éves francia válogatott védő egy hatalmas üveg pezsgővel beosont a meccs utáni sajtótájékoztatóra, majd az egészet a német szakemberre locsolta. Tuchel megpróbált védekezni, majd el is menekült a helyszínről, de így is bőven kapott az alkoholos italból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kimpembe3 really did this to Thomas Tuchel @psg @bilelghazi

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

A PSG a klub történetében immár tizenharmadik alkalommal hódította el a Francia Kupát, az elmúlt hat kiírásban ötödször, tavaly a döntőben maradt alul. A francia bajnok PSG jövő pénteken a Ligakupa fináléjában a Lyonnal találkozik, majd azt követően augusztus 12-én a Bajnokok Ligája lisszaboni negyeddöntőjében az Atalantával mérkőzik meg.