Lefagyott egy finn sífutó pénisze a pekingi hidegben

(BEIJING2022)CHINA-ZHANGJIAKOU-OLYMPIC WINTER GAMES-CROSS-COUNTRY SKIING-MEN'S 15KM CLASSIC (CN) se Horizontal
(220211) -- ZHANGJIAKOU, Feb. 11, 2022 (Xinhua) -- Remi Lindholm of Finland competes during cross-country skiing men's 15km classic of Beijing 2022 Winter Olympics at National Cross-Country Skiing Centre in Zhangjiakou, north China's Hebei Province, Feb. 11, 2022. (Xinhua/Liu Chan) (Photo by Liu Chan / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
Fájó emlékekkel tér haza a vasárnap véget ért pekingi téli olimpiáról Remi Lindholm finn sífutó, akinek elfagyott a pénisze az 50 kilométeres klasszikus verseny során.

A kegyetlenül hideg időjárás miatt az eredetileg 50 kilométeres versenyt ugyan 28,4 kilométerre rövidítették, de volt, akinek még ez is több volt az elviselhetőnél. A finn Remi Lindholm, aki 1 óra 16 perc után a 28. helyen ért célba járt a legrosszabbul: neki ugyanis pénisze fagyott el, amit a célba érés után melegvizes tömlőkkel kellett kiolvasztani.

Remi Lindholm igyekszik a célban rá váró melegedő sátor felé Forrás: Xinhua via AFP/Xinhua News Agency.All Rights Reserved/Liu Chan

"Gondolhatják, melyik testrészem fagyott el egy kicsit... életem egyik legszörnyűbb versenye volt... Csak a túlélésért harcoltam" - mondta a pórul járt sportoló a célba érés után a finn újságíróknak nyilatkozva. Lindholm azt is elmondta, hogy nem is maga a fagyás volt a legrosszabb az egészben: "Amikor elkezdett kiolvadni, az szinte elviselhetetlenül fájt" - árulta el.

Bár ez sem érhette már váratlanul, hiszen nem először járt így: tavaly a finnországi Rietiben rendezett viadalon bizonyult kevésnek az áramvonalas sífutódressz és a vékony aláöltözet.