Megvert egy fiatal nőt a világbajnok sztárfocista

Levante UD v Real Sociedad - La Liga Santander NurPhoto General news May 6 2022 6th May 2022 Real Sociedad Ciutat de Valencia La Liga La Liga Match La Liga Santander match Ciutat de Valencia stadium David Silva Levante UD Horizontal PHOTO
David Silva of Real Sociedad looks on during the La Liga Santander match between Levante UD and Real Sociedad at Ciutat de Valencia stadium, May 6, 2022, Valencia, Spain. (Photo by David Aliaga/NurPhoto) (Photo by David Aliaga / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City korábbi középpályása, David Silva több mint 1000 eurós büntetést kapott, mert egy zenei fesztiválon egy fiatal nővel verekedett.

A spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Eb-győztes futballista három hónappal ezelőtt a Gran Canaria szigetén rendezett Maspalomas karniválon keveredett összetűzésbe egy másik társasággal.

A verekedésben a Real Sociedad játékosának testvére is részt vett, illetve egy harmadik, meg nem nevezett személy, aki kővel megdobott egy fiatalt, egy másikat pedig késsel fenyegetett és azt üvöltötte neki: "Gyere ide, megváglak".

A The Sun megírta, hogy

a dulakodás során David Silva erősen megragadta egy fiatal nő karját, aki a földre esett.

Az ügy kivizsgálása után a spanyol bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a focista erőszakos cselekedetének köszönhetően a lány poszttraumás nyaki sérülést szenvedett, valamint megsérült a bal könyöke, a bal kezének egyik ujja és a lábain is zúzódások keletkeztek.

A 125-szörös spanyol válogatott futballistát több mint 1000 eurós pénzbírsággal büntették, a nő részére pedig 520 eurót kellett fizetnie kártérítési díj gyanánt.