Lakkozott lábkörmét mutogatja Cristiano Ronaldo

UEFA Euro 2024 group J qualification football match between Portugal and Bosnia-Herzegovina futebol luz lisboa bosnia qualificacao europeu Horizontal UEFA
Cristiano Ronaldo from Portugal complains while sitting on the floor during the football match counting for the group J of the UEFA European Qualifiers between Portugal and Bosnia, at the Estadio da Luz in Lisbon, Portugal, this Saturday 17. (Photo by Bruno de Carvalho / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP)
Vágólapra másolva!
Kockás hasa és hibátlanul kidolgozott teste mellett feketére festett lábkörmeit is megmutatta egyik nyaralási fotóján Cristiano Ronaldo.

Az ötszörös aranylabdás portugál játékos Szardínián nyaral a családjával, a luxusjachtjukon több fotó is készült róluk.

Az egyik képen jól látható, hogy a világsztár focista - aki a futballtörténelemben elsőként jutott el 200 válogatottságig - feketére lakkozta a lábkörmeit.

Több kommentelő is kíváncsian vagy felháborodottan kérte számon a focicsillagot a különös viseletről, amire aztán meg is érkezett a válasz.

Nem valamilyen divathóbortról van szó, hanem egy a körömgomba kialakulását megakadályozó készítményről, amit a futballisták rendszeresen használnak, hogy egészségesen tartsák a folyton izzadt lábukat.

Ronaldo már korábban is megmutatta feketére kent lábujjkörmeit.