A heréi miatt került nagy bajba a világbajnok sztársportoló

775990925 Horizontal CRICKET (SPORT) HEADSHOT
Australia's David Warner reacts as he walks back to the pavilion after losing his wicket for 60 runs on day five of the fifth Ashes cricket Test match between England and Australia at The Oval cricket ground in London on July 31, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO ASSOCIATION WITH DIRECT COMPETITOR OF SPONSOR, PARTNER, OR SUPPLIER OF THE ECB
Vágólapra másolva!
Nem készülhetett gondtalanul az utazásra a világbajnok krikettjátékos, David Warner, akin a Los Angeles-i repülőtéren egy extra biztonsági ellenőrzést is el kellett végezni.

A 36 éves ausztrál sportoló feleségével, Candice-szel repült volna haza, miután részt vett Dominic Purcell színész és az énekesnő Miley Cyrus édesanyja, Tish Cyrus esküvőjén.

David Warner azonban nem jutott át probléma nélkül a biztonsági berendezéseken, az egyik gép ugyanis jelezte az őröknek, hogy vizsgálják át a férfit. Miután nem tudtak rájönni az őrök, hogy mi lehet a gond, de a gép továbbra is sípolt, Warnert elvezették egy testszkennerhez, ahol már kiderült a probléma forrása: a lába között a megengedett értéknél melegebb volt a testhőmérséklete.

David Warner számára nem indult jól az utazás Forrás: AFP/Adrian Dennis

„David és én sokkot kaptam, a körülöttük állók viszont nevettek. Soha nem láttam még ilyen képet a férjemről, nem tudtam, hogy ilyen forró heregolyói vannak" – nyilatkozta az eset után a feleség, Candice, aki miután megkérdezték tőle, biztosan állította, hogy a férje nem visel piercinget azon a testrészén.

Végül az őrök elnézőek voltak, és rövid tanakodás után tovább engedték a házaspárt, amely így nem késte le a Sydney-be repülő gépét.