Ezrek kívánják a szuperszexi Tom Brady-szurkoló modell halálát

F1 Grand Prix of Las Vegas - Race NurPhoto General news Motor November 18 2023 18th November 2023 Horizontal SPORT F1 GRAND PRIX
Veronika Rajek, Fashion model, during the Formula 1 Heineken silver Las Vegas Grand Prix 2023 on November 18th, 2023 in Las Vegas USA (Photo by Alessio Morgese/NurPhoto) (Photo by Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ezrek zaklatják és halálos fenyegetéseket kap a közösségi felületein a modell, Veronika Rajek, aki akkor került a sportszeretők érdeklődésének középpontjába, amikor kiderült, hogy a korábbi amerikaifocista, Tom Brady hatalmas szurkolója.

Rendszeresen felbukkan a sporteseményeken

A Szlovákiában született modell, Veronika Rajek hihetetlen népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon, csak az Instagramon 6,2 millió követője van. Óriási rajongótáborát a modellkedésnek is köszönheti, de nagyon sokan akkor figyeltek fel rá, amikor elkezdett felbukkanni a sporteseményeken.

Veronika Rajek a hétvégi, Las Vegas-i Forma-1-es nagydíjat sem hagyhatta ki Forrás: NurPhoto via AFP/Alessio Morgese/NurPhoto/Alessio Morgese

A 27 éves modell megkapta a Tom Brady legszexibb szurkolója becenevet, de felbukkant a 2021-es Európa-liga döntőn is, a Puskás Arénában.

Rajek természetesen nem hagyhatta ki a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjat sem, ahol újra merész ruhában bukkant fel, ezért is kapott hideget-meleget.

Gyűlölködő üzeneteteket, halálos fenyegetéseket kap

Rajek büszkén vállalja zsidó származását, ezt mutatja a nyakában viselt Dávid-csillag is.

„Most, hogy ekkora az utálat a zsidó emberek irányába, rengeteg olyan üzenetet kapok, amiben a halálomat kívánják. Vicces, hogy a békét szorgalmazó emberek milyen üzeneteket írnak. Az álláspontom szilárd, tudom, mi mellett állok ki, a gyűlölet pedig azoknak az embereknek való, akik félnek. Én nem félek, csak nem érem, hogy az emberek miért nem kezdenek olyasmit az életükkel, amiből profitálnak is, ahelyett, hogy olyanokkal foglalkoznak, akiket nem szeretnek" – mondta a modell.