Sokkot kapott és elsírta magát a hatalmas balesetet szenvedő világbajnok barátnője

moto-prix TOPSHOTS Horizontal
Ducati Italian rider Francesco Bagnaia is taken into an ambulance on a stretcher after a fall during the MotoGP race of the Moto Grand Prix de Catalunya at the Circuit de Catalunya in Montmelo, on the outskirts of Barcelona, on September 3, 2023. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) Katalán Nagydíjának elején a címvédő Francesco Bagnaia óriási bukása után a barátnőjét, Domizia Castagninit alaposan meg kellett vigasztalni.

Az olasz motorversenyző az első körben, az élről esett el a motorjával, majd a mögötte haladó mezőnyből Brad Binder nem tudta őt kikerülni, és áthajtott Bagnaia lábán.

A helyszínen volt a világbajnok versenyző barátnője, Domizia Castagnini is, aki

a felvételt látva sírva fakadt és sokkott kapott, így a Ducati egyik stábtagja ment oda vigasztalni és nyugtatni őt.

Bagnaiát a baleset után a pálya orvosi központjába, majd a barcelonai kórházba szállították, ahol azt állapították meg, hogy törés nélkül megúszta az esetet az olasz versenyző. Ennek ellenére a vb éllovasát mankóval és kötésekkel engedték el a kórházból, amit barátnőjével és nővérével közösen hagyott el.

mondta Bagnaia. – Mindent megteszünk azért, hogy ott lehessünk majd Misanóban, és ott megpróbálok majd jól teljesíteni."