Vágólapra másolva!
A Világjátékok fallabdaversenyében kilencedik helyezést elérő Krajcsák Márk produkciója a viadal aranyérmesét is meggyőzte a magyar fallabdázó képességeiről, így a magyar játékos nem mindennapi lehetőséghez jutott.

A világranglistán jelenleg harmadik helyen álló, korábbi világelső brit Peter Nicol meghívta csapatába Krajcsákot, aki igent mondott a felkérésre. Az óriási megtiszteltetés mellett szakmai szempontból azért különösen előnyös Márk számára ez a felkérés, mert ennek révén még több nemzetközi szerepléshez juthat, és ezzel hatalmas rutint szerezhet.

- Már most is remek játékos, de biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva még jobb lehet - mondta Peter Nicol. - Hallottam már Krajcsákról, de a látottak mégis meglepetésként értek. Nem gondoltam, hogy Magyarországon ilyen tehetség van kibontakozóban - indokolta döntését az egykori világelső.

- Nagyon boldog vagyok, hogy Peter Nicol meghívott a csapatába, igyekszem élni a lehetőséggel - mondta Krajcsák, aki nem szokta kihagyni az ekkora esélyeket: mint ismeretes, a jelenlegi legjobb magyar fallabdajátékos szabadkártyával indulhatott a Világjátékokon, teljesítményével pedig igazolta, hogy érdemes a bizalomra.

Nemzeti Sportszövetség