A SuperBowl legjobbja nagy rajongója a magyar focistának

Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Patrick Mahomes #15 of the Kansas City Chiefs celebrates after defeating the San Francisco 49ers 31-20 in Super Bowl LIV at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Andy Lyons/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hétfőn éjjel minden idők egyik legfordulatosabb Super Bowlját játszotta egymással a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers. A győztes kansasi csapat irányítója, a döntő legjobbjának megválasztott Patrick Mahomes nagy rajongója a Sporting Kansas magyar támadójának, Sallói Dánielnek.

A 24 éves szupersztár – aki az NFL történetének legfiatalabb játékosa, akit már megválasztottak az alapszakasz és a SuperBowl legjobbjának is – nagy rajongója a Sporting Kansas focicsapatának. Mahomes gyakran kijár a meccsekre, posztol a találkozókról a közösségi oldalán, gyakran név szerint is említi a csapat magyar támadóját, Sallói Dánielt.

Patrick Mahomes üzenni is szokott Sallói Dánielnek Forrás: Jenkifoci/facebook

Az amerikai focibajnoksággal foglalkozó Jenkifoci interjút is készített Sallóival, aki elmondta, honnan ered a barátsága az NFL jelenlegi legnagyobb sztárjával.

„2018-ban ismertem meg Mahomest, mielőtt sztár lett belőle. Véletlenül összetalálkoztunk egy kosármeccsen és a csapattársaim mondták, hogy ő lesz a Chiefs új quarterbackje.

Szoktunk üzengetni egymásnak, gratulál, ha gólt lövök és én is mindig írok, ha valamilyen sikert ér el. Nagyon rendes fickó" – mondta Sallói, aki idén a Sporting Kansas mindkét felkészülési meccsén is gólt a csapat arizonai edzőtáborában.