Balhés mérkőzésen maradt veretlen a Pittsburgh Steelers az NFL-ben - videó

Pittsburgh Steelers v Baltimore Ravens GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
BALTIMORE, MARYLAND - NOVEMBER 01: Running back Gus Edwards #35 of the Baltimore Ravens rushes for a second quarter touchdown against the Pittsburgh Steelers at M&T Bank Stadium on November 01, 2020 in Baltimore, Maryland. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A mezőnyben egyedüliként továbbra is a Pittsburgh Steelers veretlen a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL). A bajnok Kansas City Chiefs könnyedén verte a nyeretlen New York Jetset.

Mike Tomlin együttese vasárnap a csoportrangadón 28-24-re győzött a Baltimore Ravens otthonában. A szakembernek ez volt a 140. alapszakasz mérkőzésen aratott győzelme pályafutása során.

A találkozó egyik feszült pillanatában a Ravens védője, Matthew Judon egy dulakodás közepette megütötte a bíró kezét, ami miatt azonnal kiállították.

A nyolcadik játékhét vasárnapi játéknapjának legnagyobb meglepetését az előző szezonban a liga legrosszabb mérlegével záró Cincinnati Bengals okozta, amely 31-20-ra nyert a legutóbbi idényben AFC-döntős Tennessee Titans ellen.

A bajnok Kansas City Chiefs könnyedén verte a nyeretlen New York Jetset. Patrick Mahomes, a címvédő irányítója öt touchdown-passzt adott, amivel NFL-rekordot döntött, ugyanis korábban senki sem csinálta azt meg, hogy az idény első nyolc mérkőzésén legalább 20 td-passz mellett egynél többször nem adta el a labdát.

NFL, 8. játékhét:
Baltimore Ravens-Pittsburgh Steelers 24-28
Buffalo Bills-New England Patriots 24-21
Cincinnati Bengals-Tennessee Titans 31-20
Cleveland Browns-Las Vegas Raiders 6-16
Detroit Lions-Indianapolis Colts 21-41
Green Bay Packers-Minnesota Vikings 22-28
Kansas City Chiefs-New York Jets 35-9
Miami Dolphins-Los Angeles Rams 28-17
Denver Broncos-Los Angeles Chargers 31-30
Chicago Bears-New Orleans Saints 23-26 - hosszabbítás után
Seattle Seahawks-San Francisco 49ers 37-27
Philadelphia Eagles-Dallas Cowboys 23-9
csütörtökön játszották:
Carolina Panthers-Atlanta Falcons 17-25
hétfőn játsszák:
New York Giants-Tampa Bay Buccaneers