A város minden lakójának nyert egy ingyen sört az NFL-csapat játékosa

Detroit Lions v Atlanta Falcons GettyImageRank1 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL bestof topix
ATLANTA, GEORGIA - OCTOBER 25: Matt Prater #5 of the Detroit Lions is congratulated by Mike Ford #38 and Danny Amendola #80 after kicking the game-winning extra point to defeat the Atlanta Falcons 23-22 at Mercedes-Benz Stadium on October 25, 2020 in Atlanta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Matt Prater, az észak-amerikai profi futball-ligában, az NFL-ben szereplő Detroit Lions rúgója a michigani város minden lakójának egy ingyen sört.

Praterrel és a Denver Broncos rúgójával, Brandon McManusszal (illetve az őt helyettesítő poszttársaival) még nyáron kötött fogadást a Budweiser sörgyár, amelyik mindkét város minden lakójának egy ingyen sört ajánlott, amennyiben kedvencük jegyez távolabbról értékesített mezőnygólt a szezon során.

Ez végül Praternek jött össze, aki november 15-én, a Washington elleni győzelmet egy 59 yardos mezőnygóllal biztosította be.

Prater az NFL egyik legjobb rúgója, aki egyrészt egy 64 yardos találattal a leghosszabb mezőnygól rekordját tartja a ligában, másrészt pedig az vasárnapi utolsó alapszakasz játéknapon a Minnesota Vikings elleni 54 yardos találat már az 59. olyan volt, ami 50 yardnál távolabbról született, ezzel pedig megdöntötte Sebastian Janikowski vonatkozó rekordját.

A sör egyébiránt sokak számára Prater búcsúajándéka lesz, hiszen a remek rúgó szabadügynök lett, így várhatóan elhagyja Detroitot.