Kegyetlenül kiütötte ellenfelét a ketrecharcos, majd tovább hergelte - videó

UFC Fight Night: Kattar v Emmett GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
AUSTIN, TEXAS - JUNE 18: Adrian Yanez celebrates defeating Tony Kelley in their bantamweight fight at the UFC Fight Night event at Moody Center on June 18, 2022 in Austin, Texas. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A legnagyobb nemzetközi ketrecharcos szervezet, a UFC austini gáláján sokan nem a főmérkőzést várták a legjobban, és nem is kellett csalódniuk Adrian Yanez és Tony Kelley bunyója után.

Várakozás oka pedig nem más volt, mint az, hogy a Louisiana államból származó Kelley az elmúlt napokban akit csak tudott megsértett Texasban, és a latino Yanezre is nem egy rasszista megjegyzéskeket tett. Ezt sikerült még megfejelnie azzal, hogy túlsúllyal mért be a harmatsúlyba (61,3 kg a felső határ) kiírt mérkőzésre.

A meccs azonban nem úgy alakult, ahogy azt a nagyszájú Kelley elképzelte, Yanez ugyanis lerohanta a szájhőst, és már az első menetben kiütötte. Utána pedig két középső ujjával jelezte, hogy mit gondol Kelley-ről.

A küzdelem előtt még Kelley mutogatott, a végén azonban már Yanez:

"Egy csomó baromságot összehordott nekem a meccs előtt és közben is. Na, akkor arra gondoltam, hogy nem tesó, majd meglátod, milyen egy texasi fickó, megtanulsz tisztelni bennünket" - mondta Yanez, aki minden bizonnyal leszoktatta Kelley-t az ellenfelek pocskondiázásáról.