Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Megszólalt a brutális támadásról P. Diddy eszméletlenre vert barátnője

Sean John Combs, P. Diddy
Vágólapra másolva!
Pá nappal ezelőtt a nyilvánosságra került egy felvétel, melyen P. Diddy csaknem halálra verte a földön fekvő barátnőjét. A brutális támadás után most először szólalt meg Cassie Ventura énekesnő.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy az Origo korábban beszámolt, az internetre is kiszivárgott az a felvétel, melyen jól látható, hogy Sean „Diddy” Combs amerikai rapper brutális kegyetlenséggel bántalmazza barátnőjét, Cassie Venturát. A felvétel még 2016. március 5-én készült az InterContinental Hotelben. A sokkoló videón a rapper félmeztelenül, a derekára tekert törölközővel látható, amint Cassie-t üldözi a hotel folyosóján.

Amikor a nő megpróbált bejutni a liftbe, a férfi a tarkójánál fogva megragadta, és a földre fektette, ahol iszonyú erővel rugdosta szerelmét, aki eközben teljesen mozdulatlanul feküdt. Diddy a kapucnis pulcsijánál fogva visszarángatta a szobájukba a nőt, majd úgy tettek, mintha semmi nem történt volna.

Az énekesnő tavaly nyújtott be keresetet volt párja ellen, amelyben azt állította, P. Diddy az együtt töltött 12 évük alatt rendszeresen megverte és megfélemlítette őt – azonban később peren kívül jutottak egyezségre.

Cassie Ventura a nyilvánosságra került videó óta most először szólalt meg a közösségi oldalán. 

"A családon belüli erőszak hatalmas probléma. 

Az eset óta teljesen összetörtem.

Ma már biztonságban érzem magam, és köszönöm azt az elképesztő mennyiségű támogató üzenetet, amit tőletek kaptam - fogalmazott az Instagram-oldalán.

A rapper és kedvese még 2006-ban találkoztak először, hivatalosan azonban 2007-től 2018-ig alkottak egy párt, ám kapcsolatuk elég viharos volt, rengetegszer vitatkoztak - írja a Breitbart. 

A rapper bocsánatot kért

P. Diddy is megszólalt a botránya után, és bocsánatot kért egykori kedvesétől.

"Olyan nehéz visszaemlékezni életed legsötétebb időszakaira, de néha muszáj ezt megtenned. Elértem egy mélypontot, de nem keresek kifogásokat.

A videón való viselkedésem megbocsáthatatlan. Teljes felelősséget vállalok a videóban szereplő tetteimért. 

Undorodom magamtól. Jelenleg is terápiára és rehabilitációra járok.

 Istentől kellett kérnem irgalmat és kegyelmet, amiért így viselkedtem" - mondta.

Hangsúlyozta, hogy jobb emberré szeretne válni, és sajnálja, amit tett egykori párjával.

Ügyvédje szerint ártatlan

Diddy ügyvédje az egyezséget követően azt mondta, hogy az ügy rendezése semmiképpen sem jelenti a rapper bűnösségének a beismerését.

„Az elmúlt hat hónapban  Sean „Diddy” Combs 30 millió dollárt követelt Ventura asszonytól, ugyanis egy leleplező könyvet akart írni a kapcsolatukról.

Annak ellenére, hogy visszavonta kezdeti fenyegetését, most egy alaptalan és felháborító hazugságokkal teli perhez folyamodott, azzal a céllal, hogy bemocskolja Combs hírnevét - részletezte egy interjúban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről