Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án immár tizedik alkalommal indítják el a Mátrakör kerékpáros verseny mezőnyét. "Az eseményen minden korosztály megtalálja a maga távját, amatőr és profi egyaránt" - tudtuk meg Kovács Endrétől, a Gyötri Triatlon Klub elnökétől.

A mátrai program szombaton reggel 8 órakor kezdődik Gyöngyös Fő terén. Nevezni és a rajtszámokat átvenni majd' két órán át lehet, 9 óra 50 percig, amikor is elkezdődik a hivatalos megnyitó. Pontban tízkor a mátrai 24-es úton elhelyezett rajtvonaltól már a 80 kilométeres Mátra Kör kezdődik. Ugyanitt negyed órával később a 18 kilométeres Mátra Köröcske résztvevői is nyeregbe pattannak. Újabb negyed óra elteltével, fél tizenegykor pedig a Mátra Nagykör rajtol - tiszteletet parancsoló 125 kilométeres távon. Mindhárom futam Mátrafüreden ér célba. A három kategória mellett indítanak egy iparági versenyt is. A Mátrai Erőmű jóvoltából első alkalommal a villamosenergia-iparban dolgozók is összemérhetik kerékpáros tudásukat a mátrai szerpentinen.

Az eseményre a helyszíni nevezés kategóriától függően 200, 700 és 1000 forintba kerül. Bővebb információ Jámbor Lászlótól kérhető a (06-20) 335-5265-ös számon.

Korábban: