Vágólapra másolva!
Igazi túlélőversenyen próbálhatják ki képességeiket a vállalkozó kedvű túrázók hétfőn. A Szentlélekről induló megmérettetés titkos távját gyalog és kerékpárral is lehet teljesíteni.

A Zöld Sportok Clubja június 9-én, hétfőn második alkalommal rendezi meg a Szellemes Lélek elnevezésű gyalogos és hegyikerékpáros tájékozódási teljesítménytúrát a Bükk-hegységben. A szervezők kimondott célja egyfajta felkészülési lehetőség biztosítása a túlélőversenyek, trophyk sikeres leküzdéséhez. A túra nyílt, azon saját felelősségére, életkori korlátozások nélkül bárki elindulhat.

Új útikönyv a Balaton és a Bükk vidékéről/sport/x-mag/20020925ujutikonyv.html

A résztvevők feladata, hogy a térképen megjelölt sorrendben felkeressék az ellenőrzőpontokat, tetszés szerinti útvonalon, a lehető legrövidebb időn belül. Az útvonal titkos, azt csak a rajt pillanatában kapják meg a résztvevők. Jelentkezni reggel 9 és 10 óra között kell Szentléleken, a Turista Parkban. Az indulók 15 és 8 kilométeres távok közül választhatnak. A hosszabb útvonalat gyalogosan 5, hegyikerékpárral 4 óra alatt kell teljesíteni, a rövidebb távon 3, illetve 2 óra a szintidő. Információ: Kovács Attila, telefon: (06-46) 373-293 vagy (06-46) 334-502.