Vágólapra másolva!
Vasárnap a Budakalászi Sportcsarnokban rendezik meg az 1. Move-ya aerobik napot, amelyen neves hazai és külföldi előadók várják az érdeklődőket.

"Meríts lendületet munkádhoz, hobbidhoz, találkozz rég nem látott aerobikos ismerősökkel, vagy csak gyere el és élvezd a rendezvény magával sodró hangulatát, érezd jól magad!" - ez a szlogenje az első nemzetközi Move-ya aerobik napnak, amelynek vasárnapi programjaira a szervezők - élükön a hazai aerobik életben közismert Füzessy Balázs - elhozzák mindazokat a trendeket, képzéseket, szemléleteket és egyéniségeket, amelyek Európa és a világ aerobik és fitnesz világát mozgásban tartják.

Az első Move-ya aerobik nap azzal a céllal született, hogy valami különlegeset nyújtson azok számára, akik szenvedélyesen szeretik az aerobikot, és rendszeresen űzik azt - akár profi, akár amatőr szinten. A nemzetközi porondon is ismert két magyar és négy külföldi prezenter - köztük Fredrik Sjöberg, a jelenleg Európában legkedveltebb előadó - várja a résztvevőket. A Budakalászi Sportcsarnokban a minőségi zenét két német DJ, a Move-ya CD-kről jól ismert Frank és Andy szolgáltatja a regisztrációval vasárnap 8 órakor kezdődő rendezvényen.

A megnyitóra 9 órakor kerül sor, s a program este 19 óráig tart. A 6900 forintos belépőt megvásárlók ajándékokat (többek között pólót, kulacsot) és frissítőket is kapnak. A részvétel limitált, így előzetes jelentkezés szükséges, további információk a www.fitline-education.com honlapon találhatók.

Fábik Tibor