Vágólapra másolva!
Mostanában kevés sikeresebb embert hord a hátán a Föld Tom Bradynél, a New England Patriots amerikaifutball-csapat quarterbackjénél. A 26 éves játékmester múlt vasárnap szédületes játékával 32-29-es győzelemre vezette csapatát Houstonban, a XXXVIII. Super Bowl-mérkőzésen a Carolina Panthers ellen, kiérdemelte a meccs legjobbját megillető MVP-címet (2002 után másodszor). Mostanában azonban még az MVP-címnél is nagyobb öröm érte: meghódította Bridget Moynahant, a lélegzetelállítóan csinos filmszínésznőt.

Brady a sportág történetének negyedik olyan játékosa, aki legalább két MVP-trófeát szerzett a Super Bowlon, a legendás Joe Montana (három), valamint Bart Starr és Terry Bradshaw (kettő-kettő) után. Brady rekordszámba menő 354 yardnyi passzt adott és három touchdownt indított el, amivel beírta magát a sportág aranykönyvébe.

Az amerikai bulvársajtó azonban nem is annyira Brady kiemelkedő sportteljesítményére figyelt oda, hanem arra, hogy a jóképű quarterback kitől kapta az első puszit - sőt, annál többet: szerelmes csókot -, amikor vége volt a döntőnek. Bridget Moynahantól, a The Recruit és a Sex in the City című sorozat hősnőjétől. A csodaszép barna lány - igaz ugyan, hogy öt évvel idősebb lovagjánál, de ez nem látszik rajta - nemrégiben szeretett bele Bradybe.

Bridget egy Scott Rosenberg nevű forgatókönyvíróval járt már három éve, amikor ügynöke - aki történetesen Bradyt is menedzseli - bemutatta a New England sztárjának. Brady nem tétovázott, azt mondta, Bridget szerencsét hoz neki a Super Bowlon, s elrepítette a lányt Houstonba. A texasi városban már kéz a kézben jártak, és manapság Amerika egyik első számú szerelmespárjának számítanak.

Rosenberg megtört szívvel nyilatkozta a New York Post című bulvárlapnak: "Az ember azt hinné, hogy húsz évvel az érettségi után már nem csapja le a kezéről a nőjét az iskolai csapat quarterbackje. Aztán tessék, mégiscsak megtörtént a baleset."

Ch. Gáll András