NHL: Újfent 7-1-re kapott ki a címvédő Pittsburgh

St Louis Blues v Pittsburgh Penguins GettyImageRank3 SPORT HORIZONTAL ICE HOCKEY Scoring USA Sports Team Pennsylvania Pittsburgh Winter Sport Photography Pittsburgh Penguins National Hockey League St. Louis Blues Hockey PPG Paints Arena Scoring a Goal Oll
PITTSBURGH, PA - OCTOBER 04: Olli Maatta #3 of the Pittsburgh Penguins is congratulated by teammates after scoring a goal against the St. Louis Blues at PPG PAINTS Arena on October 4, 2017 in Pittsburgh, Pennsylvania. Matt Kincaid/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bár a mondás szerint kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni, az NHL tavalyi aranyérmesének, a Pittsburghnek mégis sikerült.

A múlt héten a Tampa, most a Winnipeg verte meg nagyon a Pittsburgh együttesét. Az eredmény mindkétszer 7-1 volt. A Winnipeg elleni vasárnapi meccsen az első játékrészt követően már 5-0 volt az állás.

A hazaiaktól Blake Wheeler az első harmadban kevesebb mint öt perc alatt mesterhármast ütött. A vendégek kétszeres Stanley Kupa-győztes kapusát, Matt Murrayt a 19. percben lecserélték, miután kilenc lövésből négy gólt kapott, helyére a most debütáló Casey DeSmith állt.

Eredmények:

Winnipeg Jets–Pittsburgh Penguins 7–1
Calgary Flames–Washington Capitals 2–1