A világsztár színész élőben alázta kedvenc csapatának riválisát

The Comedy Central Roast Of Justin Bieber - Show GettyImageRank2 Studio HORIZONTAL Talking USA California City Of Los Angeles ACTOR Sony Will Ferrell Arts Culture and Entertainment Comedy Central Celebrities 2015 Celebrity Roast Comedy Central Roast Justi
LOS ANGELES, CA - MARCH 14: Actor Will Ferrell (as Ron Burgundy) speaks onstage at The Comedy Central Roast of Justin Bieber at Sony Pictures Studios on March 14, 2015 in Los Angeles, California. The Comedy Central Roast of Justin Bieber will air on March 30, 2015 at 10:00 p.m. ET/PT. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján a nyugati konferencia első helyére hajtó San José Sharks 4-2-re kikapott a főcsoport sereghajtójától, a Los Angeles Kingstől. A mérkőzés második harmadát a világhírű színész, a Kings-drukker Will Ferrell közvetítette élőben a Fox Sports csatornán, aki kihasználta az alkalmat, és folyamatosan beszólogatott a rivális csapatnak.

A két együttes az elmúlt években többször is összekerült a rájátszásban, ezekből a párharcokból nagy többséggel a Los Angeles jött ki győztesen, amely kétszer a Stanley-kupát is megnyerte. A Sharks hiába szerepelt jobban az alapszakaszban, soha nem sikerült elhódítania a trófeát, pedig sokszor esélyesként vágott neki a playoffnak. Ez a helyzet idén is, a Kings viszont pocsékul szerepel, az NHL utolsó előtti helyén szerénykedik.

Az idény vége már abszolút tét nélküli 2012 és 2014 bajnokának, ezért is gondolták úgy, hogy belefér, ha egy világhírű színészt, Will Ferrellt ültetnek a kommentátori székbe.

A művész Ron Burgundy szerepébe bújva közvetítette a teljes második harmadot, többször is odaszúrt a Sharksnak, leginkább akkor jött lázba, amikor a hazaiak kapusa, Jonathan Quick egy remek spárgát bemutatva hatalmasat védett.

"0 Stanley-kupája van a San Josénak. 0! Azt sem tudják, hogy néz ki a kupa"- őrjöngött a színész, aki végül 4-2-es győzelmet ünnepelhetett, igaz, a második harmadban csak egy Sharks-gólt láthatott.

A Calgary Flames is a nyugati első helyre pályázik, amely rendesen megszórta a ligautolsó Ottawa Senatorst. A csata érdekességét a Tkachuk-testvérek párharca adta, a 21 éves Matthew szerezte a Flames 5. gólját, amelyet a Senatorsban játszó öcsi, a 19 éves Brady is megmosolygott, akárcsak a lelátón ülő apuka, az 1201 NHL-mérkőzésen 538 találatot jegyző Keith is.

Eredmények:
Florida Panthers-Arizona Coyotes 4-2
Carolina Hurricanes-Tampa Bay Lightning 3-6
New Jersey Devils-Boston Bruins 1-5
Montréal Canadiens-New York Islanders 4-0
St. Louis Blues-Detroit Red Wings 5-2
Nashville Predators-Pittsburgh Penguins 1-2 - szétlövés után
Dallas Stars-Colorado Avalanche 1-3
Chicago Blackhawks-Philadelphia Flyers 1-3
Edmonton Oilers-Columbus Blue Jackets 4-1
Calgary Flames-Ottawa Senators 5-1
Vegas Golden Knights-Winnipeg Jets 5-0
Los Angeles Kings-San José Sharks 4-2