Akkorát kapott a bíró a 3. percben, hogy nem tudta folytatni - videó

Colorado Avalanche v Tampa Bay Lightning GettyImageRank3 ICE HOCKEY SPORT national hockey league
TAMPA, FL - OCTOBER 19: Referee Kelly Sutherland is injured on top of Cale Makar #8 of the Colorado Avalanche during the first period of a game against the Tampa Bay Lightning at the Amalie Arena on October 19, 2019 in Tampa, Florida. Mike Carlson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai jégkorongliga legutóbbi játéknapján a Colorado Avalanche 6-2-re nyert a tavalyi alapszakaszgyőztes Tampa Bay Lightning otthonában, és átvette a vezetést a bajnokságban.

A mérkőzésen az Avalanche 21 éves centere, Tyson Jost élete első mesterhármasát érte el. A denveri együttes 8 meccs után 15 ponttal áll, holtversenyben az egy találkozóval többet játszó Buffalóval. Az összecsapás nagy részét egyébként négy helyett három játékvezetővel kellett lejátszani, a harmadik percben ugyanis megsérült Kelly Sutherland, akit letarolt Cale Makar, a Colorado újonc védője.

A bírót Makar ütője fejbe találta, emiatt az orvosi szobába vitték, és végül nem is küldték vissza óvatosságból. Érdekesség, hogy Sutherland már a második "zebra", aki idén Colorado-meccsen sérült meg.

Nem csak a bírók estek-keltek. A Nashville-Florida találkozón a vendégek védője, Anton Stralman ütközte le Matt Duchene-t, viszont vele együtt két csapattársa is a jégre került, így egy mozdulattal három játékost semlegesített.

New Jerseyben megszerezte karrierje első gólját a 2019-es drafton elsőként kiválasztott Jack Hughes. Érdekesség, hogy mindezt bátyja, Quinn csapata, a Vancouver Canucks ellen sikerült, ami egyébként a találkozó egyetlen találata lett.

Eredmények:
New Jersey Devils-Vancouver Canucks 1-0
St. Louis Blues-Montréal Canadiens 2-5
Arizona Coyotes-Ottawa Senators 5-2
Toronto Maple Leafs-Boston Bruins 4-3, hosszabbítás után
Tampa Bay Lightning-Colorado Avalanche 2-6
Philadelphia Flyers-Dallas Stars 1-4
Pittsburgh Penguins-Vegas Golden Knights 0-3
Columbus Blue Jackets-New York Islanders 2-3, hosszabbítás után
Nashville Predators-Florida Panthers 2-3, szétlövés után
Los Angeles Kings-Calgary Flames 4-1
San José Sharks-Buffalo Sabres 3-4