A bajnok Los Angeles Lakers vereségével kezdődött a szezon az NBA-ben

Los Angeles Clippers v Los Angeles Lakers GettyImageRank1 RING People SPORT HORIZONTAL Waist Up Basketball - Sport SMILING CEREMONY Receiving USA NIGHT California City Of Los Angeles One Person Photography Facial Expression Staples Center LeBron James Los
LeBron James és a Lakers játékosai ávették a bajnoki gyűrűket
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Clippers 116-109-re nyert az NBA első játéknapján a két Los Angeles-i csapat meccsén. A bajnokság első meccsét az újjáalakult Brookly Nets nyerte a Golden State Warriors ellen.

A Los Angeles-i csapatok meccsén a Clippers már 22 ponttal is vezetett, végül 116-109-re nyert, a meccs legjobbja Paul George volt, aki 33 pontig jutott. A csapat másik sztárjátékosa, Kawhi Leonard 26 pontig jutott, míg LeBron James 22 ponttal kezdte az új szezont.

LeBron James és a Lakers játékosai átvették a bajnoki gyűrűket Forrás: AFP/2020 Getty Images/Harry How

A meccs előtt a Lakers játékosai a bajnoki gyűrűket is megkapták, ami Kobe Bryantnek is emléket állít. A Lakers rekordkevés időt kapott a felkészülésre, hiszen az előző szezont csak október 11-én fejezte be.

A játéknap első meccsét az újjáalakult Brookly Nets nyerte, amely 125-99-re verte a Golden State Warriorst. Steve Nash csapatában Kyrie Irving 26, Kevin Durant 22 pontot dobott. A túloldalon Steph Curry 20, az újonc James Wiseman 19 pontig jutott.