Brutálisan felöklelte ellenfelét az NBA-ben a szerb óriás - videó

Minnesota Timberwolves v Denver Nuggets GettyImageRank3 Color Image nba Horizontal SPORT BASKETBALL
DENVER, CO - OCTOBER 08: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets reacts during the second quarter against the Minnesota Timberwolves at Ball Arena on October 8, 2021 in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. C. Morgan Engel/Getty Images/AFP (Photo by C. Morgan Engel / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Teljesen elveszítette a liga tavalyi alapszakaszának MVP-je a fejét a Denver Nuggets Miaimi Heat elleni meccsén.

Az utolsó negyedből már három perc sem volt hátra, amikor úgy tűnt, Nikola Jokic szabálytalankodott egy lepattanót megszerezve, de a játékvezetők nem fújtak. Talán ez dühítettet fel a Miami játékosát Markieff Morrist, aki kemény faultot osztott ki a szerbnek.

Jokic teljesen begőzölt és az ellenfél látóterén kívülről hatalmas bodychecket osztott ki Morrisnak. A videón látszik mekkora erővel érkezett a szerb, nem is csoda, hogy hosszú ideig nem tért magához Morris.

„Hülyeség volt. Rosszul érzem magam, mert alattomos megmozdulás volt és csak meg kellett volna védenem magam. Nem kellett volna így reagálnom, elragadott a hév" – mondta a meccs után Jokic, aki komoly eltiltást is kaphat.

Morrisra egyébként szándékos faultot fújtak, Jokicot pedig kizárták, de a Nuggets így is simán, 113-96-ra nyerni tudott.

A szerb egyébként tripla duplával, 25 ponttal, 15 lepattanóval és 10 gólpasszal zárt.

Eredmények:
Golden State Warriors-Atlanta Hawks 127-113
Philadelphia 76ers-New York Knicks 96-103
Chicago Bulls-Brooklyn Nets 118-95
Dallas Mavericks-New Orleans Pelicans 108-92
Memphis Grizzlies-Minnesota Timberwolves 125-118 - hosszabbítás után
Denver Nuggets-Miami Heat 113-96
Sacramento Kings-Phoenix Suns 104-109
Los Angeles Lakers-Charlotte Hornets 126-123 - hosszabbítás után