Magasabban volt a kelleténél a Golden State palánkja az NBA nagydöntőjében - videó

2022 NBA Finals - Game Three GettyImageRank2 nba Vertical SPORT BASKETBALL
BOSTON, MASSACHUSETTS - JUNE 08: Andrew Wiggins #22 of the Golden State Warriors dunks the ball in the fourth quarter against the Boston Celtics during Game Three of the 2022 NBA Finals at TD Garden on June 08, 2022 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Maddie Meyer/Getty Images/AFP (Photo by Maddie Meyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Boston Celtics és a Golden State Warriors hamradik meccse érdekes közjátékkal kezdődött az NBA nagydöntőjében.

A Warriors kosarasainak a bemelegítés során tűnt fel, hogy a kelleténél magasabban van a palánk. A sportolók meg is kérték a játékvezetőket, hogy mérjék le a gyűrű magasságát és kiderült, hogy Curry-éknek igazuk van, ugyanis az előírt, 10 lábas magasságnál feljebb volt a gyűrű.

Mint kiderült, három hüvelykkel (nagyjából 7,5 centivel) volt magasabban a palánk. A hivatalos személyzet végül a helyére tette a palánkot, beállította a megfelelő magasságot. A biztonság kedvéért a Celtics palánkját is lemérték, de ott mindent rendben találtak.

Azt természetesen nem tudni, hogy szándékosan zavarták-e meg a Warriors bemelegítését, de az biztos, hogy a hamradik meccset a Boston nyerte, amely így 2-1-re vezet.