Egy furcsa arcú tinédzserben látja új szupersztárját a UFC - videó

ufc, raul rosas,
Vágólapra másolva!
A meglepő húzásairól ismert Dana White most valóban olyat húzott, amit senki nem várt: a világ vezető ketrecharcos szervezetének első embere szerződést adott egy 17 éves srácnak.

Raúl Rosas Jr. persze megdolgozott a papírért: a szervezet tehetségkutatóját, a Dana White Contender Seriest veretlenül nyerte meg, mi több egyik meccse sem ment végig. Ezzel pedig nem csak a profi harcosokat, hanem White-ot is lenyűgözte, aki óriási lehetőségeket lát a fiúban, és szerződést ajánlott neki.

Miután Rosas aláírta a papírokat, hivatalosan is ő lett a UFC történetének legfiatalabb harcosa.

Sokan már azt látják, hogy Rosas lehet a szervezet történetének legfiatalabb bajnoka, megdöntve Jon Jones rekordját, aki 23 évesen szerzett először övet a UFC-ben. A karfiolfülek alapján első ránézésre nyilvánvalóan birkózó alapokkal bíró Rosasnak azonban nem lesz könnyű dolga, ha valóban be akarja váltani, amit ígért, azaz, hogy bajnok lesz. A harmatsúly tele van rutinos, kőkemény harcosokkal (Aljamain Sterling, Marlon Moraes, Cory Sandhagen, Frenkie Edgar, José Aldo, de még a 15. helyen rangsorolt Marlon Vera sem akárki), akik ma még reggelire megennék Rosast.