Botrány az NBA-döntőben: Conor McGregor brutálisan kiütötte a kosárlabdacsapat kabaláját - videó

2023 NBA Finals - Game Four GettyImageRank2 People Basketball - Sport USA Sports Court Florida - US State Miami One Person NBA Finals Setting Photography Miami Heat - Basketball Team NBA Time Out American Airlines Arena NBA Pro Basketball Denver Nuggets P
MIAMI, FLORIDA - JUNE 09: Conor McGregor is seen on the court during a timeout in Game Four of the 2023 NBA Finals between the Denver Nuggets and the Miami Heat at Kaseya Center on June 09, 2023 in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Megan Briggs/Getty Images/AFP (Photo by Megan Briggs / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az ír ketrecharcos, Conor McGregor az NBA-döntő negyedik meccsének az egyik szünetében bemutatta, hogy a ringen kívül is életveszélyes a balhorogja. A UFC-legenda "áldozata" a Miami Heat csapatának kabalafigurája volt, amelyet egy hatalmas ütéssel a padlóra küldött.

A UFC pehelysúlyú és könnyűsúlyú bajnoka hosszú ideje lábadozik a sérüléséből, de természetesen nem felejtette el, hogyan kell harcolni. A botrányairól és féktelen bulizásairól is elhíresült bunyós az NBA-döntő, a Denver Nuggets-Miami Heat párharc meccs közbeni showműsorának egyik sztárvendége volt, és gondoskodott arról, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

A 34 éves ketrecharcos a Miami bokszkesztyűt viselő kabalafigurájával akaszkodott össze, akit egy hatalmas balhoroggal a padlóra küldött, majd még egyszer arcon ütötte a földön fekvő figurát.

A kiütött kabalát a lábánál fogva húzták le a pályáról, mindeközben McGregor a kezében lévő spray-el még le is fújta az "áldozatot".

Valószínűleg csak egy megrendezett jelenetet láthattak a szünetben nézők, de azért minden bizonnyal nem sokan lettek volna a Miami kabalafigurájának öltözött ember helyében, aki két jókora pofont kapott McGregortól.

Forrás