Százmillió dollártól fosztotta meg a rajongóit az NFL legnagyobb sztárja - videó

Kansas City Chiefs v New York Jets GettyImageRank2 American Football - Sport Warm Up Exercise USA New Jersey New York Jets Photography East Rutherford Kansas City Chiefs NFL Former Metlife Stadium Match - Sport PersonalityInQueue Patrick Mahomes - America
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - OCTOBER 01: Patrick Mahomes #15 of the Kansas City Chiefs warms up prior to the game against the New York Jets at MetLife Stadium on October 01, 2023 in East Rutherford, New Jersey. Dustin Satloff/Getty Images/AFP (Photo by Dustin Satloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Kansas City Chiefs 23-20-ra győzött a New York Jets otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) legutóbbi fordulójában. A különbség lehetett volna nagyobb is, de a vendégek irányítója, Patrick Mahomes bölcsen a biztos győzelemre ment rá – sok fogadó nagy bánatára.

Kevesebb, mint két perccel a meccs vége előtt a Kansas City irányítója bevihette volna touchdownra a labdát, hogy 20-29-re módosítsa az állást, ám ehelyett megelégedett az első kísérlet megszerzésével, és egy yarddal a célterület előtt becsúszott és ünnepelt. Tette mindezt azért, mert a Jetsnek már nem volt időkérése, így a hátralévő bő másfél percet könnyedén lepörgethette a Chiefs három térdeléssel ahelyett, hogy kockáztatott volna egy esetleges bravúros hazai fordítást.

Mahomes tehát azt tette, amit a biztos győzelemért tennie kellett, mégis rengetegen lehettek dühösek a bölcsessége miatt. Méghozzá azok, akik arra fogadtak, hogy a Chiefs legalább 8 ponttal fogja megnyerni az összecsapást – a meccs előtt ugyanis 7,5 pontos favorit volt a címvédő, így ez volt a határ a fogadásnál.

Különböző fogadási oldalak, mint például a Caesars Sportsbook és a DraftKings arról számoltak be, hogy a megkötött fogadások többsége erre vonatkozott, és

összesen mintegy 100 millió dollárt buktak azok, akik a 7,5 pontnál nagyobb Chiefs-győzelmet fogadták meg.

Természetesen ezzel együtt akik a kis különbségű vendégsikerre tettek, azok viszont jól jártak.

Négy forduló után a Chiefs 3 győzelemmel és 1 vereséggel áll az NFL alapszakaszában, a Jetsnek 1-3 a mérlege.

Forrás