Brutálisan nagy verést kapott LeBron James csapata az NBA-ben - videó

Los Angeles Lakers v Philadelphia 76ers GettyImageRank2 Basketball - Sport USA Pennsylvania Photography Facial Expression LeBron James Los Angeles Lakers Philadelphia 76ers NBA Wells Fargo Center - Philadelphia NBA Pro Basketball 23 DELE Match - Sport A-L
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - NOVEMBER 27: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers reacts during the first quarter against the Philadelphia 76ers at the Wells Fargo Center on November 27, 2023 in Philadelphia, Pennsylvania. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Philadelphia 76ers több mint negyven ponttal győzte le a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.

A Philadelphia az első két negyedben szezoncsúcsot jelentő 13/26 hármast süllyesztettek el. A Philly már a nagyszünet előtt 25 ponttal vezetett. A negyedik negyedben a hazaiak sztárja, Joel Embiid már a padról szemlélte az eseményeket.

Embiid 30 ponttal, 11 lepattanóval és 11 gólpasszal tripla-duplázott, Tyrese Maxey 31 ponttal és 8 gólpasszal szólt hozzá, a padról Morris és Beverley 8/13 triplával tett hozzá a győzelemhez. A Lakers sztárjának testbeszéde mindent elmond a Lakers energiáról védekezésben.

Páratlan pályafutása 21. szezonjában jár LeBron James, de eddig még soha nem szenvedett ekkora vereséget az aktuális csapata, és a Lakers sem kapott még ki ennyivel a Phillytől. James egyébként 0 lepattanóval zárt, amire 2010 óta nem volt példa.



Eredmények
NBA alapszakasz

Philadelphia 76ers–Los Angeles Lakers 138–94
Indiana Pacers–Portland Trail Blazers 110–114
Detroit Pistons–Washington Wizards 107–126
Utah Jazz–New Orleans Pelicans 114–112
Los Angeles Clippers–Denver Nuggets 104–113