Vágólapra másolva!
A június-júliusi, németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő spanyol válogatott májusban barátságos mérkőzést vív Oroszország legjobbjaival. Ezt az orosz szövetség elnöke, Vitalij Mutko jelentette be, hozzátéve,  hogy ugyan még nem végleges a megállapodás, de "nyolcvan százalékig biztos", hogy lesz meccs, méghozzá Moszkvában.
Vágólapra másolva!

A találkozót pártolja Luis Aragonés, a spanyol együttes szakvezetője is, bár ő azt szeretné, ha május 27-én hazai földön, Valladolidban rendeznék az összecsapást.

A spanyol-orosz alighanem az utolsó erőpróba lenne a hispániai alakulat számára a június 9-én rajtoló, 32 csapatos vb-döntő előtt, amelyre az orosz gárda nem jutott ki. Viszont a spanyolok szerint kiváló ellenfél lehet a labdarúgócsúcs kezdete előtt már csak azért is, mert hasonló jellegű futballt játszik, mint az Aragonés-csapat legerősebb világbajnoki csoportriválisa, az ukrán válogatott.

Spanyolországgal Ukrajna mellett Tunézia és Szaúd-Arábia van még egy csoportban. Az orosz együttes amúgy keresett partner a felkészülési szakaszban, hiszen március elsején a címvédő, és a végső győzelemre ezúttal is felettébb esélyes brazilok játszanak ellene Moszkvában.