Dárdai tudta, hogy a németek berúgják

Hertha BSC vs SC Freiburg Sports FOOTBALL soccer Bundesliga
10 March 2018, Berlin, Germany: Bundesliga football, Hertha BSC vs SC Freiburg at the Olympic Stadium. Hertha coach Pal Dardai before kick-off. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Photo: Soeren Stache/dpa - WICHTIGER HINWEIS: Aufgrund der Akkreditierungsbestimmungen der DFL ist die Publikation und Weiterverwertung im Internet und in Online-Medien während des Spiels auf insgesamt fünfzehn Bilder pro Spiel begrenzt.
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál és családja a Balaton mellett nyaral. A Hertha BSC vezetőedzője természetesen nyomon követi a világbajnokságot a vakáció alatt.
Vágólapra másolva!

Dárdai Pál az M4 Sportnak nyilatkozott, biztos volt benne, hogy a németek a svédek ellen berúgják a második gólt.

„Itthon néztük a gyerekekkel a mérkőzést, és folyamatosan mondtuk, a németek úgy is megrúgják. A német az kivárja, megcsinálja, berúgja. Volt már előtte egy kapufájuk, meg lehet mondani, hogy szerencséjük volt, mert a 95. percben született a gól, de amikor hosszú távon mindig bejön nekik, az már tudás” – mondta Dárdai.

Dárdai tudta, a svédek elleni meccset megoldják a németek Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache

Dárdai azt is elmondta, azok a csapatok lehetnek előnyben, amelyek régóta együtt vannak, külön kiemelte a horvátok teljesítményét.

„Az a probléma sok sztárcsapatnál is, hogy a játékosok rengeteg találkozót játszottak a szezonban, és kivannak. Ugyan fújtak egyet, de kell nekik 2-3 meccs mire belejönnek. De lesz olyan, akinek ez már késő lesz. Ott vannak az argentinok, akiknél nagy nevek vannak, és mégse tudtak nagyot mutatni. Nehéz jósolgatni. Én a torna elején a brazilokra tettem volna, mert láttam őket a németek ellen játszani. Úgy tűnik, most ők sincsenek olyan jó passzban, de ez majd alakul” – mondta a magyar tréner.