A Barátok közt egykori Tildája Monroe szerepében

Vágólapra másolva!
A Barátok közt című sorozat egykori sztárja, a Tildát alakító Erdélyi Tímea nemrégiben megvált a sorozattól - de továbbra sem hagyott fel a színészettel. Jelenleg a naiv, de jólelkű Virágot játssza a Van, aki forrón szereti című - annak idején hét Oscar-díjra jelölt - filmvígjáték színpadi változatában.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt című sorozatban Tildát alakító színésznő, Erdélyi Tímea a napokban vált meg végleg a sorozattól. A lány azzal indokolta döntését, hogy egyre gyakrabban azonosították tévés szerepével, és ez terhessé vált a számára. Tímea most egy másik híresség szerepét vette át, ezúttal a színpadon.

A Földessy Margit stúdió növendékei a Van, aki forrón szereti című filmvígjátékot állították színpadra, amelyben Tímea a filmben Marilyn Monroe által alakított Virág szerepében látható.

"A filmet mindössze háromszor néztem meg, de még mielőtt megkaptam a szerepet. Utána már direkt nem vettem elő, mert nem Marilyn játékából akartam táplálkozni. Másolni végül is mindenki tud, a színészi munkának éppen az a lényege, hogy saját eszközökkel dolgozzunk ki egy karaktert" - magyarázza.

Ismét egy beszédhibás színész a Barátok közt-benhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=49596

A 19 éves színinövendék a darab során hol kihívó estélyi ruhában, hol szexis fehérneműben, vagy épp lenge nyári öltözékben tűnik fel a színpadon.

Timi elárulta, azért nem mindig szeret Virág bőrébe bújni: "Virág egy butuska, naiv, végtelenül szőke nő, aki egyben szeretnivalóan édes. Amikor rossz passzban vagyok, nem szívesen változom át. Ebből persze a közönség semmit sem érezhet."