Kutyája mentette meg a tűzhaláltól Drew Barrymore-t<br/>

Vágólapra másolva!
Tűz ütött ki február 18-án Drew Barrymore és vőlegénye otthonában. Az alvó párt kutyájuk, Flossie riasztotta fel, így menekültek meg a tűzhaláltól. A házunk viszont teljesen leégett.
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore, a Charlie angyalai 26 éves sztárja és vőlegénye, Tom Green február 18-án hajnalban arra riadtak békés álmukból, hogy kutyájuk, Flossie idegesen ugat és hálószobájuk ajtaján "dörömböl". Pillanatokon belül kiderült, nem ok nélkül: a jegyespár otthonában ugyanis tűz ütött ki. Flossie riasztásának köszönhetően mindannyian épségben kimenekültek a lángok közül, sajnos azonban a Beverly Hillstől északra fekvő házat a helyszínre érkező tűzoltók már nem tudták megmenteni: a kétemeletes épület teljesen leégett. Becslések szerint a kár eléri a 700 ezer dollárt. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet.

A fedél nélkül maradt pár most nézhet új közös fészek után, bár jobban tennék, ha először végre összeházasodnának. Barrymore és Green tavaly július óta jegyesek, eddig már többször elhalasztották a boldogító igen kimondását.

Ajánló: