Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Szoók Tímea - A magyar Pamela

Vágólapra másolva!
A Playboy, az [origo] és a Blikk március végi közös Pamela Anderson hasonmás versenyére közel kétszáz lány jelentkezett. Az első három kiválasztott lány közül, akikre szavazni lehetett, a magyar Pamela Anderson hasonmás verseny nyertese Szoók Tímea lett 19 168 internetes, és 247 írásos szavazattal.
Vágólapra másolva!

Fotó: PLAYBOYA szavazó magyar férfiak szemlátomást a karcsúbb mellbőséggel rendelkező hölgyre szavaztak, és nem bánnák, ha az eredeti Pamela is kicsit természetesebb lenne. A második helyezett Szeibert Juditnak (14 380 + 225), és a harmadik helyezett Sztanek Krisztának (10 899 + 347) sincs oka panaszra, hiszen őket is rengetegen szerették volna lengébb öltözetben látni. Reméljük Őket is majd hamarosan bemutathatjuk!

Ha az ember elég alapos, és meglehetősen részletesen vizsgálja önmagát, hírességekkel való hasonlóságok tucatját tudja felfedezni elsőre jellegtelennek és említésre sem méltónak talált alkatán. Az avatatlanok számára csupán hájasan dudorodó has, kitartó szemlélődés után máris az idős Marlon Brando tehetségével reng előttünk a tükörben. Másnaposan Horst Tapper derű s táskáit figyelhetjük meg szemeink alatt, és ha valaki azt mondja nekünk, hogy nagy az orrunk, akkor sem kell azonnal megsértődnünk. Kellő szerénységgel mondjuk csak azt, olyan Depardieu-ős vagy Barbara Streisand-os.

A kávéházi szépség, akinek dekoltázsát a jobb útikalauzok is a budapesti szilikon-völgyként említik, mindenkinél jobban tudja, hogy kis merészséggel és egy ügyes szabásminta segítségével jobban hasonlít majd Pamela Andersonra, mint Pamela Anderson Anita Ektbergre. A tudatos átalakítások után viszont joggal merül fel a kérdés, vajon Pam hasonlít-e egyáltalán Pamelára, vagy Andersonra, vagy pár kiló hennára, vagy egy ballon szilikonra?

Nos, Szoók Tímea sosem törekedett a Baywatch sztárjára utaló markáns hasonlóságok kimutatására, még kevésbé előállításra. S bár tagadhatatlan, hogy arcának íve, s különösen tekintetének különös
izzása vitathatatlanul felidézi Pamela tüzes és buja fantázia-világának varázslatát, Tímea saját bevallása szerint is önmagára hasonlít a legjobban. Kedves mosollyal mondja, hogy nem szereti a szilikont, s talán éppen ezért lepődött meg annyira, mikor kiderült, ô nyerte a Playboy játékos hasonmás-versenyét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről