A modellverseny győztese - Lauren Anderson

Vágólapra másolva!
Igazán különleges nőnek kell lennie annak, aki karmolások nélkül meg tudta nyerni a Fox Tv A lány a szomszédból: Playboy-modell kerestetik versenyét. Nos, Lauren Anderson sértetlenül került ki a küzdelemből és még barátokat is szerzett az úton.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

"Az egész egy hihetetlen tapasztalat" - mondja. "Jól kijöttem az összes lánnyal, és szeretnék is kapcsolatban maradni velük." A huszonkét éves floridai főiskolás talán ismerősnek tűnhet egy korábbi a Főiskolás lányok című képsorozatból, de Lauren úgy gondolja, korábban szerzett modelltapasztalata nem jelentett előnyt a versenyben.

"Ez egyáltalán nem volt előny. A Fox Tv showja alatt készített képek alapján ítéltek meg. Imádok kamera előtt állni és színészkedni - nekem ez teljesen természetes." Lauren állatorvos-asszisztensnek tanul a főiskolán és a jövőben saját állatmentő farmot akar nyitni. "A kedvenc órám a jószágkezelés. Két alomnyi malacot és egy lovat láttam el a kurzus során. Otthon két macskám van és egy Márvány nevű házirécém, aminek az egyik lába megbénult. Asszisztáltam a műtétnél, mikor egy fémrudat tettek a lábába, amit előző nap kellett levágni. Most már remekül van és vidáman úszkál a kádban."

Az egyetlen fiú, aki kipróbálhatja, hogy milyen is Lauren kacsájával úszkálni a kádban, az a barátja, akivel csaknem három éve van együtt. "Imádom a talpig amerikai fiúkat. És egy olyan fiúval vagyok együtt, akit nem lehet megunni. Nagyon szeretek tekézni, vagy a tengerparton sétálni - az ilyen egyszerű dolgokat. Úgy öt év múlva el tudnám képzelni, hogy férjhez megyek, miközben már színésznő vagyok és saját állatmenhelyem van. Hiszek a végzetben, azaz semmit sem szeretnék megváltoztatni abból, ami velem történt, hiszen minden egyes tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy az a nő váljon belőlem, aki most vagyok."

Az októberi Playboy további cikkei:
Ismét Bálint Antónia
Magyarok és a szex
Az Enron lányai - Számlázatlan szépségek